Introductie systemisch werk / Familieopstellingen: 

We gaan ons 5 avonden verdiepen in deze boeiende bewustwordingsmethodiek. In deze methodiek wordt er van uit gegaan dat mensen deel uit maken van systemen. Een familie opstelling is een mooie methode om inzicht te krijgen en te ervaren wat de invloed van jouw familiesysteem is op wie je bent en wat je doet.

Familieopstellingen zijn boeiend om te doen. Tijdens de cursus gaan we d.m.v. oefeningen, deelopstellingen en door het werken met symbolen ervaren hoe het werkt. Uiteindelijk gaan we met elkaar een familieopstelling neerzetten.

Op hoge hakken

Drie avonden, van en voor vrouwen, die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en bewustwording.

Misschien herken je het wel, op je tenen lopen om aan alle verwachtingen te voldoen. Wat zou het mooi zijn als je kan leven vanuit je eigen kracht en verlangen! Wat heb je daar voor nodig?

Op hoge hakken is een praktische workshop, waarbij we door het doen van oefeningen en het delen van onze ervaringen meer zicht krijgen op hoe we ons leven nu vormgeven en hoe het anders zou kunnen.
We maken gebruik van verschillende werkvormen waaronder lichaamswerk, ademhaling, dans, oefeningen rond plek, uitreiken en aannemen.

Mini Workshop Broers en Zussen

Eén dagdeel, met leden uit jouw gezin van herkomst, waarin je met elkaar de ervaringen vanuit je jeugd kan delen. Over je eigen plek toen en nu.

Zou je meer willen weten hoe je broer(s) of zus(sen) hun jeugd hebben beleeft. Hoe het mogelijk is dat er verschillen in beleving zijn in de relaties onderling en ten opzichte van de ouders.

Het is een op maat gemaakte workshop, waarbij het eigen verhaal en de eigen beleving centraal staat. We kijken hoe jij je plek hebt ingenomen en hoe je systeem van herkomst hier invloed op heeft. De workshop geeft nieuw inzicht, meer begrip en ruimte en een beter onderling contact.

Tarieven

Oriënterend gesprek (1 uur)                              € 30,00
Coaching / Counseling (1 uur – 1½ uur)           € 50,00 – € 75,00                                                Familie opstelling – vraag inbrengen              € 65,00

Tarieven zijn inclusief BTW.

Indien aanvullend verzekerd vergoeden diverse zorgverzekeraars (deels) de consulten. Op de website  vindt u de zorgverzekeraars en de vergoeding. Als kosten een belemmering zijn om contact op te nemen, kunnen we samen kijken hoe we dit op te lossen.

Tevens bied ik trainingen of workshops voor groepen aan (max 10 personen). Hierbij is de vraag van de cliënt / groep leidend en bekijken we samen wat de inhoud van de workshop of training kan zijn. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de inhoud en het aantal deelnemers.

Personal trainer Mechelen workshop of wil je een opleiding personal coach workshop

Conntacteer dan Matthias Weemaels bel:  0488/377 225, mail  info@remotiontraining.be